Počet záznamů: 1
Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví - gastronomie
SYS 0053195 LBL 02012nam^a2200517^a^4500 003 CZ-CbJVK 005 20220528210433.7 007 ta 008 071210s2007----xr-a---e-p----000-0-cze-- 020 $a 978-80-86578-67-5 035 $a (OCoLC)228604125 040 $a CBA001 $b cze 041 0-
$a cze $a eng 072 -7
$a 811.111 $x Angličtina $2 Konspekt $9 11 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt $9 22 080 $a 811.111 $2 MRF 080 $a 81'373.46 $2 MRF 080 $a 640.4 $2 MRF 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a (075.8) $2 MRF 080 $a (076.1) $2 MRF 100 1-
$a Lanská, Dagmar, $d 1931- $7 jn20001005186 $4 aut 245 10
$a Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví - gastronomie. $n 2. část / $c Dagmar Lanská, Šárka Holubová 250 $a Vyd. 1. 260 $a Praha : $b Vysoká škola hotelová v Praze 8, $c 2007 300 $a 168 s. : $b il. ; $c 30 cm 500 $a Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra jazyků 520 3-
$a Skriptum je určeno studentům oboru hotelnictví a klade si za cíl uvést studenty do problematiky odborného lexika používaného v oboru a zároveň je vybavit potřebnými znalostmi gramatických struktur nezbytných k věcně i jazykově správnému ústnímu a písemnému projevu. Skriptum část I. je určeno studentům na začátečnické až mírně pokročilé úrovni jak v denní tak i kombinované formě studia. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788086578675 $2 SKAT - Souborný katalog 521 8-
$a Určeno pro bakalářské a magisterské studium na VŠH v Praze 8 546 $a Anglické resumé 650 07
$a angličtina $7 ph114056 $2 czenas 650 07
$a oborová terminologie $7 ph138998 $2 czenas 650 07
$a hotelnictví $7 ph120832 $2 czenas 650 07
$a gastronomie $7 ph120473 $2 czenas 655 -7
$a učebnice vysokých škol $7 fd133772 $2 czenas 655 -7
$a pracovní sešity $7 fd133116 $2 czenas 700 1-
$a Holubová, Šárka $7 mzk2005274825 $4 aut 710 2-
$a Vysoká škola hotelová v Praze. $b Katedra jazyků $7 ko2003192666 $4 oth 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1