Počet záznamů: 1
Základy dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství
Horáková, Jana, 1978- - Autor
1. vyd. - Brno : Ústav veterinární ekologie a ochrany životního prostředí, 2007 - 119 s.
ISBN 978-80-7305-014-6
dezinfekce dezinsekce deratizace potravinářství
příručkySignatura C 328.337 Umístění Údaje o názvu Základy dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství / Jana Horáková Záhlaví-jméno Horáková, Jana, 1978- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Brno : Ústav veterinární ekologie a ochrany životního prostředí, 2007 Fyz.popis 119 s. ISBN 978-80-7305-014-6 Číslo nár. bibl. cnb001762885 Poznámky Na titulní straně nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav veterinární ekologie a ochrany životního prostředí Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav veterinární ekologie a ochrany životního přostředí (Jiná role)
Předmět.hesla dezinfekce * dezinsekce * deratizace * potravinářství Forma, žánr příručky Konspekt 614 - Veřejné zdraví a hygiena MDT 663/664 , 614.449 , 614.48 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1