Počet záznamů: 1  

Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio)

  1. Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio) : vztah vodního prostředí, technologie chovu a kvality masa tržního kapra = Cereal additional feeding in relation to organoleptic characteristic of common carp flesh : relation of environment, fish culture and common carp flesh quality / F. Vácha, P. Vejsada, J. Hůda. -- In: Buletin VÚR Vodňany. -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 42, č. 3 (2006 červenec-září), s. 101-104.
    Vejsada, Pavel, 1980-. Hůla, Jan, 1946-
    krmiva ryb * obilniny * rybí maso * kapr obecný
    597.551.2. 637.56. 633.1. 639.3.043.2
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.