Počet záznamů: 1  

Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio)

  1. SYS0033021
    LBL
      
    00000naa-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20150604144959.8
    007
      
    ta
    008
      
    070718e20060709xr-----f-b----000-0-cze--
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    041
    0-
    $a cze $b eng
    043
      
    $a e-xr---
    072
    -7
    $a 639.2/.6 $x Rybářství $9 24 $2 Konspekt
    080
      
    $a 597.551.2 $2 MRF
    080
      
    $a 637.56 $2 MRF
    080
      
    $a 633.1 $2 MRF
    080
      
    $a 639.3.043.2 $2 MRF
    100
    1-
    $a Vácha, František, $d 1946- $7 mzk2002156894 $4 aut
    245
    10
    $a Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio) : $b vztah vodního prostředí, technologie chovu a kvality masa tržního kapra = Cereal additional feeding in relation to organoleptic characteristic of common carp flesh : relation of environment, fish culture and common carp flesh quality / $c F. Vácha, P. Vejsada, J. Hůda
    246
    01
    $a Cereal additional feeding in relation to organoleptic characteristic of common carp flesh : $b relation of environment, fish culture and common carp flesh quality
    500
      
    $a 1 tabulka
    504
      
    $a Bibliografie na s. 104
    546
      
    $a Anglické resumé
    650
    07
    $a krmiva ryb $7 ph134864 $2 czenas
    650
    07
    $a obilniny $7 ph115526 $2 czenas
    650
    07
    $a rybí maso $7 ph125370 $2 czenas
    650
    07
    $a kapr obecný $7 ph114868 $2 czenas
    700
    1-
    $a Vejsada, Pavel, $d 1980- $7 mzk2010588459 $4 aut
    700
    1-
    $a Hůla, Jan, $d 1946- $7 jo20000074576 $4 aut
    773
    0-
    $t Buletin VÚR Vodňany $x 0007-389X $g Roč. 42, č. 3 (2006 červenec-září), s. 101-104 $q 42:3 $9 2006 červenec-září
    910
      
    $a CBA001 $t rs
    FMT
      
    PA
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.