Počet záznamů: 1  

Koření známé i neznámé

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Lorencová, Klára, 1979- - Autor
    1. vyd. - Praha : Grada, 2007 - 156 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-247-1934-4 (brož.)
     kořeninové rostliny  koření
     příručky
    SignaturaC 326.618
    Umístění 635.1/.8 - Pěstování zeleniny. Pěstování hub
    Koření známé i neznámé
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 326.618   

    Údaje o názvuKoření známé i neznámé / Klára Lorencová
    Záhlaví-jméno Lorencová, Klára, 1979- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2007
    Fyz.popis156 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN978-80-247-1934-4 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001715988
    PoznámkyČesko-anglicko-francouzsko-španělský slovníček
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla kořeninové rostliny * koření
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 635.7 , 641.885 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru635.1/.8 - Pěstování zeleniny. Pěstování hub
    Druh dok.KNIHY
    Koření známé i neznámé
    Kniha podává ucelený přehled v současnosti dostupného koření, a to nejen druhy běžné užívané, ale rovněž i ty exotické, s nimiž se setkáme při cestování a jež nejspíše dorazí brzy na náš trh a informace o nich chybějí. V obecné části je pojednáno o původu koření, o jeho botanickém rozdělení, o nákupu, skladování a kulinářském nakládání, o kořeninových směsích, u našich druhů je uvedena možnost pěstování i pěstitelské postupy. Ve speciální části jsou popsány jednotlivé rostliny, z nichž se koření získává, chuť koření, k čemu se používá, jaké má účinky na lidský organismus. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.