Počet záznamů: 1  

Objektiv má 20 let

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Šponar, Tomáš, 1968- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Česká televize, 2007 - 167 s. : il., portréty
    ISBN 978-80-85005-73-8
      Krejčová, Vendula, - Autor   Horáčková, Lucie - Autor
    Objektiv (televizní pořad)
     země světa
     reportáže
    SignaturaC 326.263
    Umístění 913(100) - Zeměpis světa
    Objektiv má 20 let
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 326.263   

    Údaje o názvuObjektiv má 20 let / Tomáš Šponar, Vendula Krejčová, Lucie Horáčková
    Záhlaví-jméno Šponar, Tomáš, 1968- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Česká televize, 2007
    Fyz.popis167 s. : il., portréty
    ISBN978-80-85005-73-8
    Číslo nár. bibl.cnb001718002
    Dal.odpovědnost Krejčová, Vendula, 1975- (Autor)
    Horáčková, Lucie (Autor)
    Předmět.hesla Objektiv (televizní pořad) * země světa - všeobecnosti a zajímavosti
    Forma, žánr reportáže
    Konspekt913 - Regionální geografie
    MDT 908(100) , (0:82-4)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru913(100) - Zeměpis světa
    Druh dok.KNIHY
    Objektiv má 20 let
    Čtyřicet knižně zpracovaných reportáží z nejstaršího televizního cestovatelského magazínu v Česku, který v lednu 2007 oslavil kulaté výročí. Kniha čtenářům otevírá perspektivu reportérů sledujících dvacetiletý úsek moderních dějin světa, zastaví se na každém z kontinentů a nabídne pestrou paletu témat – od přírody a památek, přes vědu a technologii až k životnímu stylu – zarámovanou příslušnými geografickými a historickými daty. Úvodní pasáž knihy čtenářům přiblíží zákulisí přípravy pořadu, včetně vývoje jeho podoby až k dnešnímu modernímu virtuálnímu studiu. Ve zpětných ohlédnutích zavzpomínají na práci pro Objektiv někteří klíčoví reportéři pořadu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.