Počet záznamů: 1
Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě
Kalač, Pavel, 1943- - Autor
1. vyd. - V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2006 - 57 s. : il. ; 21 cm
ISBN 80-7040-901-0
Špička, Jiří - Autor
sladkovodní ryby fyziologie živočichů lipidy mastné kyseliny výživa člověka
studieSignatura C 325.050 Umístění 57/59 - Biologické vědy obecně. Ekosystémy. Flóra a fauna Údaje o názvu Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě : vědecká monografie / Pavel Kalač, Jiří Špička Záhlaví-jméno Kalač, Pavel, 1943- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2006 Fyz.popis 57 s. : il. ; 21 cm ISBN 80-7040-901-0 Číslo nár. bibl. cnb001700653 Poznámky 50 výt.. Přehled latinských názvů sladkovodních ryb Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografie Jazyková pozn. Anglické resumé Dal.odpovědnost Špička, Jiří (Autor)
Předmět.hesla sladkovodní ryby * fyziologie živočichů * lipidy * mastné kyseliny * výživa člověka Forma, žánr studie Konspekt 577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika MDT 639.21 , 591.1 , 577.115 , 577.115.3 , 612.39 , 613.2 , (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 57/59 - Biologické vědy obecně. Ekosystémy. Flóra a fauna Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1