Počet záznamů: 1  

Maso střed(t)em zájmu

  1. SYS0008802
    LBL
      
    02045nam^a2200541^a^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231228104942.2
    007
      
    ta
    008
      
    060807s2006----xr-af--e-f----001-0-cze--
    015
      
    $a cnb001684693
    020
      
    $a 80-903793-0-3 (Ladislav Steinhauser - Last : v knize neuvedeno : váz.) $z 80-900260-7-9
    035
      
    $a (OCoLC)124088621
    040
      
    $a OLA001 $b cze $d ABA001
    072
    -7
    $a 637 $x Živočišné produkty $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 637.5 $2 MRF
    080
      
    $a 637.5.03 $2 MRF
    080
      
    $a 637.5+664.91/.95 $2 MRF
    080
      
    $a 641.55:637.5 $2 MRF
    080
      
    $a 641.568 $2 MRF
    080
      
    $a 39 $2 MRF
    080
      
    $a (100) $2 MRF
    080
      
    $a (0.062) $2 MRF
    080
      
    $a (084.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Steinhauser, Ladislav, $d 1954- $7 jn20011210001 $4 aut
    245
    10
    $a Maso střed(t)em zájmu / $c Ladislav Steinhauser
    246
    1-
    $a Maso středem zájmu
    246
    1-
    $a Maso střetem zájmu
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Brno : $b Vydavatelství potravinářské literatury : $b Středoevropské vydavatelství a nakladatelství, $c 2006
    300
      
    $a 313 s., [6] s. obr. příl. : $b barev. il. ; $c 30 cm
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    650
    07
    $a maso $7 ph122657 $2 czenas
    650
    07
    $a zpracování masa $7 ph127676 $2 czenas
    650
    07
    $a masné výrobky $7 ph122655 $2 czenas
    650
    07
    $a masitá jídla $7 ph115232 $2 czenas
    650
    07
    $a národní jídla $7 ph115504 $2 czenas
    650
    07
    $a zvyky a obyčeje $z země světa $7 ph137519 $2 czenas
    655
    -7
    $a populárně-naučné publikace $7 fd131864 $2 czenas
    655
    -7
    $a fotografické publikace $7 fd132276 $2 czenas
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.