Počet záznamů: 1
The best Czech recipes
Salfellner, Harald, 1962- - Autor
Praha : Vitalis, 2007 - 79 s. : il.
ISBN 978-80-7253-212-4 (váz.)
česká jídla
kuchařské receptySignatura C 324.732 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu The best Czech recipes / Harald Salfellner Záhlaví-jméno Salfellner, Harald, 1962- (Autor) Vyd.údaje Praha : Vitalis, 2007 Fyz.popis 79 s. : il. ISBN 978-80-7253-212-4 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb001703542 Poznámky Přeloženo z pravděpodobně němčiny Předmět.hesla česká jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(437.3) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. angličtina Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a Františkových Lázní, nebo vydatné polévky z Krkonoš a Šumavy. Nejlepší recepty všech dob až do současnosti jsou soustředěny v této malé knížce a prezentovány tak, aby se jejich příprava stala v každé moderní kuchyni radostí a potěšením. Anglická verze publikace. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1