Počet záznamů: 1  

Moderní zdravá kuchařka Vítka Chaloupky

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Chaloupka, Vít, 1960- - Autor
    V Praze : XYZ, 2006 - 368 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN 80-87021-37-1 (váz.)
      Formáčková, Marie, - Autor
     jídla  racionální výživa  dietní jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 324.296
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Moderní zdravá kuchařka Vítka Chaloupky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 324.296   

    Title statementModerní zdravá kuchařka Vítka Chaloupky / [autorská spolupráce Marie Formáčková]
    Portion of titleModerní zdravá kuchařka
    Main entry-name Chaloupka, Vít, 1960- (Author)
    Issue dataV Praze : XYZ, 2006
    Phys.des.368 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN80-87021-37-1 (váz.)
    National bibl. num.cnb001696111
    Another responsib. Formáčková, Marie, 1952- (Author)
    Subj. Headings jídla * racionální výživa * dietní jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 613.2 , 641.561 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Moderní zdravá kuchařka Vítka Chaloupky
    Oblíbený odborník na výživu Mgr. Vítek Chaloupka vysvětluje zásady dělené stravy a důležitost správného stravování pro naši duševní i tělesnou pohodu. Kuchařka přináší jak stručné tradiční recepty, tak i recepty moderních pokrmů připravovaných např. z různých druhů zelenin, luštěnin, z tofu, nebo ze speciální bílkovinné hmoty - Šmakouna. Kromě receptů obsahuje publikace i bližší informace o jednotlivých surovinách, často i méně známých (např. sušené maso). Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.