Počet záznamů: 1  

Sýry

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2006 - 288 s. : barev. il. ; 18 cm
    ISBN 80-249-0756-9 (váz.)
     sýry  sýrová jídla
     informační publikace  kuchařské recepty
    SignaturaC 323.968
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Sýry
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 323.968   

    Údaje o názvuSýry : druhy a recepty / [z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf]
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Praze : Ikar, 2006
    Fyz.popis288 s. : barev. il. ; 18 cm
    ISBN80-249-0756-9 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb001657850
    PoznámkyTerminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    Předmět.hesla sýry * sýrová jídla
    Forma, žánr informační publikace * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 637.3 , 641.55:637.3 , (036) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Druh dok.KNIHY
    Sýry
    Základní informace o výrobě sýrů, jejich dělení podle tučnosti a obsahu sušiny, o skladování, servírování a typických sýrařských zemích. Popis nejznámějších druhů evropských sýrů od A do Z včetně původu, obsahu tuku, charakteristických vlastností a historie. Použití jednotlivých sýrů v teplé a studené kuchyni a vhodný doporučený nápoj umocňující aroma a vůni. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.