Počet záznamů: 1  

potraviny

  1. potraviny
    alimentární intoxikace
    balení potravin
    bioprodukty
    fyzikální vlastnosti potravin
    hygiena potravin
    jedlé plané rostliny
    kuchařské suroviny
    nutriční hodnota potravin
    obchod s potravinami
    potravinové alergeny
    potravinové zdroje
    potravinářská chemie
    potravinářská mikrobiologie
    potravinářské suroviny
    potravinářský průmysl
    prodejny potravin
    spotřeba potravin
    toxikologie potravin
    výroba potravin
    Užší termín: biopotraviny
    Užší termín: fermentované potraviny
    Užší termín: geneticky modifikované potraviny
    Užší termín: kontrola potravin
    Užší termín: konzervované potraviny
    Užší termín: kvalita potravin
    Užší termín: nutraceutika
    Užší termín: obohacování potravin
    Užší termín: potraviny rostlinného původu
    Užší termín: potraviny živočišného původu
    Užší termín: těstoviny
    Širší termín: poživatiny
    foodstuffs
    Soubor věcných témat
    (31) - Soubor věcných témat
    (2) - Soubor skupin tezauru - věcné témata
    (5) - Soubor předmětových kategorií - věcné témata
    (45) - ČLÁNKY
    (1) - ELEKTRONICKÉ ZDROJE
    (1) - Kartografické dokumenty
    (234) - KNIHY
    (15) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    předmětové heslo
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.