Počet záznamů: 1  

Malík, Jan, 1968-

  1. SYS0264755
    LBL
      
    -----cz--a22-----n--4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200927210506.0
    008
      
    070316|n|aznnnaabn-----------|-a|a------
    024
    7-
    $a 0000-0002-2386-3293 $2 orcid
    024
    7-
    $a Q59102553 $2 wikidata
    040
      
    $a ABA008 $b cze $d ABA001 $d ABA008 $d ABA001 $d ABA008 $d ABA001 $e rda
    046
      
    $f 1968
    100
    1-
    $a Malík, Jan, $d 1968-
    368
      
    $d Prof. $s 2013
    368
      
    $d MUDr. $s 1993
    368
      
    $d Ph.D.
    370
      
    $c Česko
    372
      
    $a lékařství $a vnitřní lékařství $a kardiologie $a intenzivní medicína
    375
      
    $a muž
    377
      
    $a cze
    670
      
    $a J. Malík: Mechanické vlastnosti tepen a autonomní kardiovaskulární regulace u osob s inzulinorezistencí
    670
      
    $a www(III. interní klinika 1. LF a VFN)
    670
      
    $a Galerie autorů. Kardiofórum, 2006, roč. 4, č. 3, s. 39. $b rok narození
    670
      
    $a Malík, Jan ...[et al.]: Disekce ascendentní aorty - méně častý projev bolesti na hrud. Cor et vasa, 2016, roč. 58, č. 6, s. 784.
    670
      
    $a www(Česká lékařská komora), cit. 20. 6. 2017 $b autoritní forma, profesní data
    670
      
    $a Srdeční selhání u chronického onemocnění ledvin: vliv průtoku cévním zkratem a další mechanismy / hlavní řešitel Jan Malík, Praha, 2015 $b datum narození
    670
      
    $a www(Medical Tribune - Prezident jmenoval nové profesory - 2013), cit. 20. 6. 2017 $b jmenování profesorem
    678
    0-
    $a Narozen 24. 8. 1968. MUDr., Ph.D., profesor Univerzity Karlovy; internista, kardiolog, specializace též v oboru intenzivní medicína, zabývá se mimo jiné problematikou dialyzačních cévních zkratů (III. interní klinika - klinika endokrinologie a metabolismu 1. lékařské fakulty UK a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze).
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.