Počet záznamů: 1
Levý, Eduard
osoba
Osobní jméno Levý, Eduard Místo působení České Budějovice (Česko) Hluboká nad Vltavou (Česko) Klíč.slova kuchaři - Čechy jižní (Česko) rybáři - Čechy jižní (Česko) Biografie Kuchař, autor kuchařky. Pracoviště Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod Lesy Hluboká nad Vltavou (firma) Zdroj nalezených informací Sladkovodní ryby : snadné zpracování a příprava v kuchyni : recepty / Eduard Levý. [České Budějovice], 2017 Další biografické údaje Ing., učí gastronomii na Fakultě rybářství a ochrany vod Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích a působil jako vedoucí fakultní prodejny Ryby pro zdraví. Zabýval se i výrobou lososího kaviáru v a.s.Lesy Hluboká nad Vltavou /barevné foto viz ČbL 28.12.2002 příloha Nedělní kanape s. 9 Citace Ludmila Mlsová. Eduard Levý umí kapra na mnoho způsobů. Prezidentovi z něj dělal jitrnice [online]. iDnes.cz / Budějovice a jižní Čechy. [cit. 15.2.2018]. Dostupné z: https://budejovice.idnes.cz/eduard-levy-kuchar-ryba-rybi-specialita-fcl-/budejovice-zpravy.aspx?c=A161216_150928_budejovice-zpravy_khr. Databáze Soubor regionálních autorit - osobní jména Odkazy (2) - ČLÁNKY (1) - KNIHY
Počet záznamů: 1