Počet záznamů: 1  

Levý, Eduard

  1. osoba

    osoba

    Osobní jménoLevý, Eduard
    Místo působení České Budějovice (Česko)
    Hluboká nad Vltavou (Česko)
    Klíč.slova kuchaři - Čechy jižní (Česko)
    rybáři - Čechy jižní (Česko)
    BiografieKuchař, autor kuchařky.
    Pracoviště Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod
    Lesy Hluboká nad Vltavou (firma)
    Zdroj nalezených informacíSladkovodní ryby : snadné zpracování a příprava v kuchyni : recepty / Eduard Levý. [České Budějovice], 2017
    Další biografické údajeIng., učí gastronomii na Fakultě rybářství a ochrany vod Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích a působil jako vedoucí fakultní prodejny Ryby pro zdraví. Zabýval se i výrobou lososího kaviáru v a.s.Lesy Hluboká nad Vltavou /barevné foto viz ČbL 28.12.2002 příloha Nedělní kanape s. 9
    CitaceLudmila Mlsová. Eduard Levý umí kapra na mnoho způsobů. Prezidentovi z něj dělal jitrnice [online]. iDnes.cz / Budějovice a jižní Čechy. [cit. 15.2.2018]. Dostupné z: https://budejovice.idnes.cz/eduard-levy-kuchar-ryba-rybi-specialita-fcl-/budejovice-zpravy.aspx?c=A161216_150928_budejovice-zpravy_khr.
    DatabázeSoubor regionálních autorit - osobní jména
    Odkazy (2) - ČLÁNKY
    (1) - KNIHY
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.