Počet záznamů: 1  

Procesy potravinářských a biochemických výrob

  1. SYSm0225593
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240109103953.1
    007
      
    ta
    008
      
    040304s2003----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb001312736
    020
      
    $a 80-7080-527-7
    035
      
    $a (OCoLC)124088368
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    080
      
    $a 577 $2 MRF
    080
      
    $a 637 $2 MRF
    080
      
    $a 658.5 $2 MRF
    100
    1-
    $a Kadlec, Pavel, $d 1940- $7 xx0007347 $4 aut
    245
    10
    $a Procesy potravinářských a biochemických výrob / $c Pavel Kadlec a kolektiv
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Vysoká škola chemicko-technologická, $c 2003
    300
      
    $a 308 s.
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    520
    3-
    $a Skriptum určené k výuce na VŠCHT Praha. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788070805275 $2 Web obalkyknih.cz
    550
      
    $a Vydavatel: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
    650
    -7
    $a biochemie $7 ph114149 $2 czenas
    650
    -7
    $a potravinářství $7 ph124430 $2 czenas
    650
    -7
    $a výroba $7 ph116698 $2 czenas
    650
    -7
    $a výrobní procesy $7 ph127452 $2 czenas
    655
    -7
    $a učebnice vysokých škol $7 fd133772 $2 czenas
    710
    2-
    $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze $7 kn20010710384 $4 pbl
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:214aa900-13bb-11e3-8f8a-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.