Počet záznamů: 1  

Obezita

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kohout, Pavel, 1962- - Autor
    Pardubice : Filip Trend, c2001 - 114 s. ; 21 cm
    ISBN 80-86282-14-7
    Rady od pramene ;
      Pavlíčková, Jaroslava - Jiná role
     obezita  vaření  redukční diety
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 308.835
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Obezita
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 308.835   

    Title statementObezita / Pavel Kohout, Jaroslava Pavlíčková
    Main entry-name Kohout, Pavel, 1962- (Author)
    Issue dataPardubice : Filip Trend, c2001
    Phys.des.114 s. ; 21 cm
    ISBN80-86282-14-7
    National bibl. num.cnb001037072
    Edition Rady od pramene ; sv. 1
    Another responsib. Pavlíčková, Jaroslava (Other)
    Subj. Headings obezita * vaření * redukční diety
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    UDC 613.2 , 616.3 , 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Document kindBOOKS
    Obezita
    Rady od pramene - přináší pa­ci­en­tům i jejich rodinným příslušníkům, in­for­ma­ce o jejich nemoci, jejím léčení a pre­ven­ci obtíží. Autoři knížek MUDr. Pa­vel Ko­hout a dietní se­st­ra Jaroslava Pav­líč­ko­vá si ve všech knížkách kladou za cíl informovat pacienta, eman­ci­po­vat ho a vést ho k zájmu o svou nemoc a k lepší spolupráci s lé­ka­řem. Obezita je civilizační nemoc částečněě geneticky podmíněná, ale především ji způsobuje nedostatek tělesné aktivity a nevhodné stravovací návyky, její komplikace mohou výrazně zkrátit život člověka. V knížce by měli čtenáři najít informace o vzniku obezity, jejích projevech, rozpoznání a léčbě, včetně receptové části, ve které jsou chutná jídla s nízkým obsahem energie. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.