Počet záznamů: 1  

Konzervace a ukládání potravin v domácnosti


  1.  Půhoný, Karel - Autor
    2., dopl. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1981 - 271 s.
     konzervování potravin  maso  ovoce  sušení  zelenina
     příručky
    SignaturaC 228.566
    Umístění
    Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 228.566   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuKonzervace a ukládání potravin v domácnosti
    Záhlaví-jméno Půhoný, Karel (Autor)
    Údaje o vydání2., dopl. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1981
    Fyz.popis271 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000146272
    Předmět.hesla konzervování potravin * maso * ovoce * sušení * zelenina
    Forma, žánr příručky
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
    Příručka informuje o zpracování a ukládání ovoce a zeleniny, o způsobech konzervace, výrobě kompotů, džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů a past, zeleninových protlaků a kečupů. Seznamuje s přípravou ovocných moštů,sirupů, vín, alkoholizovaných moštů, likérů, se sušením ovoce a zeleniny, s jejich zmrazováním aj. Druhé vydání bylo doplněno kapitolou o nakládání ovoce do alkoholu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.