Počet záznamů: 1
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
Půhoný, Karel - Autor
2., dopl. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1981 - 271 s.
konzervování potravin maso ovoce sušení zelenina
příručkySignatura C 228.566 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Konzervace a ukládání potravin v domácnosti Záhlaví-jméno Půhoný, Karel (Autor) Údaje o vydání 2., dopl. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1981 Fyz.popis 271 s. Číslo nár. bibl. cnb000146272 Předmět.hesla konzervování potravin * maso * ovoce * sušení * zelenina Forma, žánr příručky Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Příručka informuje o zpracování a ukládání ovoce a zeleniny, o způsobech konzervace, výrobě kompotů, džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů a past, zeleninových protlaků a kečupů. Seznamuje s přípravou ovocných moštů,sirupů, vín, alkoholizovaných moštů, likérů, se sušením ovoce a zeleniny, s jejich zmrazováním aj. Druhé vydání bylo doplněno kapitolou o nakládání ovoce do alkoholu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1