Počet záznamů: 1
Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
Pipek, Petr, 1952- - Autor
1. vyd. - České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2001 - 136 s. : il. ; 29 cm
ISBN 80-7040-490-6
Jirotková, Dana, - Autor
masný průmysl kvalita potravin živočišné produkty
učebnice vysokých školSignatura S 24.405/3 Umístění Údaje o názvu Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část III., Hodnocení a zpracování masa, drůbeže, vajec a ryb / Petr Pipek, Dana Jirotková Část názvu Hodnocení a zpracování masa, drůbeže, vajec a ryb Záhlaví-jméno Pipek, Petr, 1952- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2001 Fyz.popis 136 s. : il. ; 29 cm ISBN 80-7040-490-6 Číslo nár. bibl. cnb001007498 Poznámky Česko-anglicko-německý slovník odborných výrazů. 150 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Jirotková, Dana, 1965- (Autor)
Předmět.hesla masný průmysl * kvalita potravin * živočišné produkty Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 637 , 637.5+664.91/.95 , 663/664-021.465 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1