Počet záznamů: 1  

Food chemistry

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Belitz, Hans-Dieter, 1931-1993 - Autor
    Berlin ; New York : Springer Verlag, 1987 - xxxv, 774 s. : il.
    ISBN 0-387-15043-9, ISBN 3-540-15043-9
      Grosch, Werner, - Jiná role
     potravinářská chemie
    SignaturaC 252.190
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 252.190   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuFood chemistry / D. Belitz, W. Grosch ; translation from the second German edition by D. Hadziyev
    Záhlaví-jméno Belitz, Hans-Dieter, 1931-1993 (Autor)
    Vyd.údajeBerlin ; New York : Springer Verlag, 1987
    Fyz.popisxxxv, 774 s. : il.
    ISBN0-387-15043-9
    3-540-15043-9
    OriginálLehrbuch der Lebensmittelchemie
    Dal.odpovědnost Grosch, Werner, 1934- (Jiná role)
    Předmět.hesla potravinářská chemie
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.KNIHY
    This comprehensive textbook for teaching and continuing studies is aimed at researchers and graduate students working in the fields of food science and technology, agricultural chemistry, as well as biochemistry and analytic chemistry. The physical and chemical properties of the important food constitutents are given broad coverage to the extent that they form the basis for understanding food production, processing, storage and handling or the expected reactions occuring in food, and to the extent that they are needed for the methodology of food analysis. The subject matter is organized accordingly to the important food constituents (proteins, lipids, carbohydrates, aromatics, etc.) and food commodities (milk, meat, eggs, cereals, fruits, vegetables, etc.) Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.