Počet záznamů: 1
Čokoláda
Maršálek, Josef, 1982- - Autor
1. Vydání - 447 stran : barevné ilustrace
ISBN 978-80-11-03381-1
Bartošová, Marie - Fotograf
čokoláda sladká jídla
monografie kuchařské recepty fotografické publikaceSignatura B 61.281 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Údaje o názvu Čokoláda / Josef Maršálek ; fotografie Marie Bartošová Záhlaví-jméno Maršálek, Josef, 1982- (Autor) Údaje o vydání 1. Vydání Nakladatel Dubné : Maršálkovo, 2023 Fyz.popis 447 stran : barevné ilustrace ISBN 978-80-11-03381-1 Číslo nár. bibl. cnb003526213 Dal.odpovědnost Bartošová, Marie (Fotograf)
Předmět.hesla čokoláda * sladká jídla Forma, žánr monografie * kuchařské recepty * fotografické publikace Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.85 , 641.55:663.91 , (048.8) , (084.12) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Druh dok. KNIHY Pobočka Rezervace Lidická 0 Lidická volný výběr 1 Na Sadech dospělé 0 Celkem 1 Více než čtyři sta stránek dechberoucího zážitku. Cesta lemovaná mými vlastními recepty vás zavede do tajemného světa čokolády, kde jen samotné přivonění laská všechny smysly. Čeká vás čokoládová vánočka i nádherně nadýchané mléčné housky, objevovat můžete delikátní kreace francouzské patisserie a své blízké ohromíte na přípravu snadnými dorty, luxusními bonbony nebo hříšnými lanýži. Recepty rozepsané krok po kroku a stovky doprovodných fotografií vám umožní upéct luxusní čokoládová díla s lehkostí a vášní. Díky přehlednosti a detailnosti každého receptu snadno zvládnete i ty nejsložitější techniky profesionálního čokolatiéra. Ponořme se spolu do ultimátního potěšení z noblesní, božské, a především návykové ingredience – čokolády. S touto největší a nejkomplexnější knihou, nejen o pečení s čokoládou, která kdy u nás byla sepsána. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1