Počet záznamů: 1
SYS 1101826 LBL 01908nam-a2200481-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240914040633.4 007 ta 008 211203s2021----xr-a---e------001-0-cze-d 020 $a 978-80-271-0315-7 $q (brožováno) : $c Kč 499.00 040 $a KLG001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h eng 072 -7
$a 64 $x Domácí hospodářství $9 19 $2 Konspekt 080 $a 66.098:577.15 $2 MRF 080 $a 663/664.098 $2 MRF 080 $a 641.55:663.2/.5 $2 MRF 080 $a 664.66:664.654.1 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 100 1-
$a Katz, Sandor Ellix, $d 1962- $7 xx0192312 $4 aut 240 10
$a Art of fermentation. $l Česky 245 10
$a Umění fermentace. $n Díl druhý, $p Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti / $c Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil 246 30
$a Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti 246 18
$a Umění fermentace II. 250 $a První vydání 264 -1
$a Praha : $b Alferia, $c 2021 300 $a 337 stran : $b ilustrace (některé barevné) ; $c 24 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Přeloženo z angličtiny 500 $a "Vydal Nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž 500 $a Terminologický slovník 504 $a Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík 520 3-
$a Rozsáhlá publikace o kvašení potravin. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788027103157 $2 Národní knihovna ČR 650 07
$a fermentace $7 ph135618 $2 czenas 650 07
$a fermentované potraviny $7 ph861144 $2 czenas 650 07
$a alkoholické nápoje $7 ph114027 $2 czenas 650 07
$a kváskové pečivo $7 ph827244 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 700 1-
$a Roztočil, Tomáš $7 xx0267255 $4 trl 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1