Počet záznamů: 1
Základy hospodárnosti mlékárenského průmyslu
kniha
Sties, Bohumil - Autor
1. vyd. - Praha : SNTL, 1958 - 130, [1] s. ; 8°
Řada potravinářské literatury
Vrbský, Jiří - Autor Šulc, Miroslav - Autor
mlékařství ekonomická efektivnost
příručkySignatura C 31.672 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Základy hospodárnosti mlékárenského průmyslu : určeno všem pracovníkům mlékárenského prům. / [autoři:] Bohumil Sties, Miroslav Šulc, Jiří Vrbský ; předmluva: Josef Bergr Záhlaví-jméno Sties, Bohumil (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL, 1958 (Práce) Fyz.popis 130, [1] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000512327 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky Vyd. MPPV. S grafy v textu. 2200 výt. Dal.odpovědnost Vrbský, Jiří (Autor)
Šulc, Miroslav (Autor)
Předmět.hesla mlékařství * ekonomická efektivnost Forma, žánr příručky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 330.13 , 637.1/.3 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Brožura vysvětluje organisaci mlékárenské výroby a podrobně rozebírá zejména příčiny ztrát na jednotlivých úsecích výroby i způsoby jejich odstraňování.Načítání…
Počet záznamů: 1