Počet záznamů: 1  

Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Attl, Pavel, 1957- - Autor
    2. aktualizované vydání - 59 stran, 26 nečíslovaných stran : ilustrace ; 30 cm
    ISBN 978-80-87411-81-0
      Studnička, Petr, - Autor
     vysokoškolské kvalifikační práce  závěrečné práce
     učebnice vysokých škol  metodické příručky
    SignaturaB 56.215
    Umístění 378 - Vysoké školství
    Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 56.215   

    Údaje o názvuZásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací / Pavel Attl, Petr Studnička
    Záhlaví-jméno Attl, Pavel, 1957- (Autor)
    Údaje o vydání2. aktualizované vydání
    NakladatelPraha : Vysoká škola hotelová v Praze, 2017
    Fyz.popis59 stran, 26 nečíslovaných stran : ilustrace ; 30 cm
    ISBN978-80-87411-81-0
    Číslo nár. bibl.cnb002876349
    Poznámky500 výtisků
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno pro bakalářské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8
    Dal.odpovědnost Studnička, Petr, 1983- (Autor)
    Dal.odpovědnost Vysoká škola hotelová v Praze (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla vysokoškolské kvalifikační práce * závěrečné práce
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * metodické příručky
    Konspekt378 - Vysoké školy
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 378.2 , 37.091.279.5(079) , (075.8) , (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru378 - Vysoké školství
    Druh dok.KNIHY
    Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací
    Publikace přináší návod jak správně napsat závěrečnou kvalifikační práci, připomíná důležité parametry a náležitosti formálního charakteru a je cílena na konkrétní školu. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.