Počet záznamů: 1  

Udíme, nasolujeme, sušíme

  1. SYS0681620
    LBL
      
    01919nam-a2200577-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200504092507.1
    007
      
    ta
    008
      
    161018t20162016xr-a---e-f----001-0-cze--
    015
      
    $a cnb002841510
    020
      
    $a 978-80-7529-191-2 $q (vázáno)
    035
      
    $a (OCoLC)965748283
    040
      
    $a BOA001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.4:637.5 $2 MRF
    080
      
    $a 637.5.035 $2 MRF
    080
      
    $a 641.447 $2 MRF
    080
      
    $a 664.8.035.3 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    080
      
    $a (084.11) $2 MRF
    100
    1-
    $a Turan, Turan T. $7 jo2016931974 $4 aut
    240
    10
    $a Smoking, curing & drying. $l Česky
    245
    10
    $a Udíme, nasolujeme, sušíme : $b průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb / $c Turan T. Turan
    264
    -1
    $a [Praha] : $b Slovart, $c [2016]
    264
    -4
    $c ©2016
    300
      
    $a 224 stran : $b barevné ilustrace ; $c 26 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Z angličtiny přeložila Stanislava Moravcová ml.
    500
      
    $a Terminologický slovník
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uzeného zastudena až po lososa uzeného horkým kouřem. Je plná srozumitelných a jednoduchých návodů na stavbu vlastních jednoduchých udíren a také tipů, jak improvizovat s pomocí venkovního grilu a běžného vybavení domácnosti. Doporučuje rovněž, jaké druhy dřeva volit pro tu kterou potravinu, aby s ní výsledná kouřová příchuť co nejlépe ladila. Samozřejmostí jsou návody krok za krokem, jak nasolovat v láku i nasucho a další, stejně jako odborné rady, jak se zdokonalovat v tomto prastarém řemeslném umění. Dodejte dobrým surovinám přidanou hodnotu tím, že je přírodně ochutíte. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788075291912 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a konzervování masa $7 ph137938 $2 czenas
    650
    07
    $a nakládání masa $7 ph697875 $2 czenas
    650
    07
    $a sušení potravin $7 ph207155 $2 czenas
    650
    07
    $a uzení $7 ph137936 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    655
    -7
    $a obrazové publikace $7 fd132947 $2 czenas
    700
    1-
    $a Moravcová, Stanislava, $d 1976- $7 xx0167939 $4 trl
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.