Počet záznamů: 1  

Domácí kváskové pečení

  1. SYS0680520
    LBL
      
    01125cam-a2200349-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230527040733.2
    007
      
    ta
    008
      
    161107s2016----xr-a---e------000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb002854906
    020
      
    $a 978-80-264-1280-9 $q (vázáno) : $c Kč 249.00
    035
      
    $a (OCoLC)965748688
    040
      
    $a KLG001 $b cze $d CBA001 $e rda
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.526.2 $2 MRF
    080
      
    $a 664.66:664.654.1 $2 MRF
    080
      
    $a 664.661/.664 $2 MRF
    080
      
    $a 664.66 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Hradecká, Gabriela, $d 1978- $7 xx0208013 $4 aut
    245
    10
    $a Domácí kváskové pečení / $c Gabriela Hradecká
    250
      
    $a 1. vydání
    264
    -1
    $a Brno : $b CPress, $c 2016
    300
      
    $a 87 stran : $b barevné ilustrace ; $c 23 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    520
    3-
    $a Naučte se péct domácí kváskový chleba, Chleban s An! Pokud máte chuť vrátit se ke kořenům, udělat si radost a vyrobit si doma něco opravdového, voňavého a lahodně dobrého, jste tady správně. Upečete si domácí kváskový chleba, prostě Chleban s An! Myslíte si, že upéct si vlastní chleba je příliš těžké? Autorka této knihy vás přesvědčí, že ne. Skoro denně peče poctivé domácí kváskové klasické i bezlepkové pečivo. Zvládá to s láskou, radostí a s přehledem i bez vymožeností dnešní doby bez strojů a kuchyňských robotů. Používá klasické pomůcky lopaty na sázení chleba do pece i pedigové ošatky. Mouky různých druhů žitnou, pšeničnou, špaldovou, grahamovou. Semínka do zápary i do těsta. Toto umění předá i vám. V této knize vás také naučí, jak kvásek udržovat živý a zdravý, jak ho skladovat, starat se o něj, či jak jej zachránit, je-li „hladový“. Ukáže vám, jak si rozvrhnout čas zrání kvásku a kynutí těsta je tak trochu alchymie. A samozřejmě v části Recepty naleznete návody, jak si upéct spousty druhů kváskového pečiva!Autorka Gabriela Hradecká v současnosti jezdí po celé ČR, navštěvuje různá města v Čechách i na Moravě, a pořádá kurzy pečení chleba (kurzypecenichleba.cz) a kurzy bezlepkového kváskového pečení, o které je čím dál větší zájem. Má vlastní facebookovou stránku Chleban s An - kurzy pečení chleba. Žije se třemi dětmi a manželem v malebném koutě na jihozápadě Moravy. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788026412809 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a kváskové pečivo $7 ph827244 $2 czenas
    650
    07
    $a chléb $7 ph119184 $2 czenas
    650
    07
    $a slané pečivo $7 ph116177 $2 czenas
    650
    07
    $a pečení $7 ph406960 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.