Počet záznamů: 1  

Výsledky státních odrůdových zkoušek (1964)


  1. 1. vyd. - Praha : SZN, 1966 - 158, [2] s. : [1] mp. ; 8°
      Schmidt, Jan - Editor
     odrůdy rostlin  obilniny  luštěniny  management jakosti
     informační publikace
    SignaturaC 56.822/1
    Umístění
    Výsledky státních odrůdových zkoušek (1964)
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 56.822/1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuVýsledky státních odrůdových zkoušek (1964). 1. díl, Obilniny, luskoviny / Vyprac. kol. pod ved. Jana Schmidta ; Předml.: Josef Pěkný
    Část názvuObilniny, luskoviny
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SZN, 1966 (Mír 23)
    Fyz.popis158, [2] s. : [1] mp. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000488977
    PoznámkyRusko-něm. slovníček. S fot. a tb. v textu. Obálka: Miroslav Dušek. 2000 výt.. Vyd. Ústř. kontrolní a zkušební ústav zeměd.. Souběž. rus. a něm. obsah. Rus. a něm. souhrny
    Dal.odpovědnost Schmidt, Jan (Editor)
    Dal.odpovědnost Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
    Předmět.hesla odrůdy rostlin * obilniny * luštěniny * management jakosti
    Forma, žánr informační publikace
    Konspekt631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
    MDT 005.6 , 633.31/.37 , 633.1 , 631.526 , (036)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Výsledky státních odrůdových zkoušek (1964)
    Zařazují pouze ty plodiny, jejichž nové odrůdy skončily zkušební období v posledních dvou letech, a zejména ty, u nichž odrůdy byly nově povoleny k pěstování. Zkušební výsledky uvádějí popis hospodářské situace dané plodiny, vhodností odrůdové skladby i její nedostatky z hlediska současné potřeby a výrobních podmínek. Pokusy byly konány na stanicích ÚKZÚZ. Proti prvnímu vydání byla síť stanic rozšířena zvláště v bramborářské a horské oblasti českých krajů. Sklizňové výsledky z r. 1964 byly srovnány s průměrem let 1962-1964. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.