Počet záznamů: 1  

Italské sýry

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Coria, Federico - Autor
    Praha : Pragma, 2014 - 289 s. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN 978-80-7349-402-5 (brož.) :
      Moriondo, Claudia - Autor   Mornadi, Eli - Autor
     sýry  výroba sýrů
     přehledy
    SignaturaC 358.139
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Italské sýry
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 358.139   

    Údaje o názvuItalské sýry = [Formaggi Italiani] : poznejte ochutnejte a objevte 100 italských sýrů / Federico Coria, Claudia Moriondo, Eli Mornadi ; [z italského originálu ... přeložila Michaela Líčeníková]
    Souběž.n.Formaggi Italiani
    Záhlaví-jméno Coria, Federico (Autor)
    Vyd.údajePraha : Pragma, 2014
    Fyz.popis289 s. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN978-80-7349-402-5 (brož.) : 380.00 Kč
    Číslo nár. bibl.cnb002603834
    PoznámkyTerminologický slovníček
    OriginálFormaggi Italiani
    Dal.odpovědnost Moriondo, Claudia (Autor)
    Mornadi, Eli (Autor)
    Předmět.hesla sýry - Itálie * výroba sýrů - Itálie
    Forma, žánr přehledy
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.3 , (450) , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Druh dok.KNIHY
    Italské sýry
    Kategorie sýrů, konzervace a stolování, pokyny pro výběr a degustaci v obchodě. Deset ochutnávek jednotlivých produktů hodících se k různým příležitostem – chuťové vlastnosti, vhodná příloha, víno a jiné nápoje. Přehled jednotlivých druhů sýrů, některé jsou velmi vzácné, jiné velmi rozšířené. Poslední část knihy uvádí nejdříve obecné pokyny o zpracování italského sýra v tradičních pokrmech, následuje 33 předpisů na přípravu jídel od šéfkuchaře Chicco Coria – předkrmy, hlavní jídla a dezerty. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.