Počet záznamů: 1  

Už ve dvanácti letech uvařil domácí těstoviny

  1. SYS0385290
    LBL
      
    00000naa-a22^^^^^-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20210126103204.2
    007
      
    ta
    008
      
    120613e20120424xr-o---g------000-0-cze-d
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    043
      
    $a e-xr---
    045
      
    $a y1y1
    072
    -7
    $a 373.5/.6 $x Střední školy $9 22 $2 Konspekt
    080
      
    $a 087.6:641/642 $2 MRF
    080
      
    $a 641.524.2 $2 MRF
    080
      
    $a (437.31-13) $2 MRF
    080
      
    $a 373.5.011.3-052 $2 MRF
    100
    1-
    $a Poláková, Andrea $4 aut
    245
    10
    $a Už ve dvanácti letech uvařil domácí těstoviny : $b student českobudějovického Biskupského gymnázia Martin škoda napsal kuchařskou knihu. Jsou v ní jenom recepty, které sám vymyslel / $c Andrea Zahradníková ; Foto: Deník/Jaroslav Sýbek
    300
      
    $b il.
    500
      
    $a 1 fot.
    600
    14
    $a Škoda, Martin, $d 1994- $7 hka2012697521
    610
    24
    $a Biskupské gymnázium Jana Nepomuka Neumanna (České Budějovice, Česko)
    650
    07
    $a středoškolští studenti $z Čechy jižní (Česko) $7 ph126243 $2 czenas
    650
    07
    $a vaření $7 ph126998 $2 czenas
    650
    07
    $a kuchařské knihy $7 ph122000 $2 czenas
    650
    04
    $a vydané knihy $y 2012
    700
    1-
    $a Sýbek, Jaroslav, $d 1949- $7 jn19990216173 $4 pht
    773
    0-
    $t Českobudějovický deník $x 1802-0798 $g Č. 97 (24.04.2012), s. 3 $q 97 $9 20120424
    787
    08
    $a Škoda, Martin $t Škoda nevařit $b Vyd. 1. $h 219 s. $z 978-80-87049-49-5 (brož.) $i Související popisná jednotka $d Praha : Smart Press, 2012
    856
    41
    $u https://kramerius.cbvk.cz/search/handle/uuid:1acd4fe6-feb4-11e6-9c79-001b63bd97ba $3 Digitalizovaný dokument $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001 $t rd
    FMT
      
    PA
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.