Počet záznamů: 1  

Microfacies analysis of Silurian and Devonian type sections (Barrandian, Czech Republic)


  1.  Čáp, Pavel, 1978- - Autor
    1. ed. - Prague : Czech Geological Survey, 2003 - 40 s., 8 s. obr. příl. : il.
    ISBN 80-7075-608-X
    Czech Geological Survey Special Papers
      Vacek, František, - Jiná role   Vorel, Tomáš, - Jiná role   Chlupáč, Ivo, - Autor úvodu atd.
     devon  silur
     Barrandien (Česko)
    usazené horniny
     studie
    SignaturaB 44.481
    Umístění
    Microfacies analysis of Silurian and Devonian type sections (Barrandian, Czech Republic)
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníB 44.481   

    Údaje o názvuMicrofacies analysis of Silurian and Devonian type sections (Barrandian, Czech Republic) / Pavel Čáp, František Vacek, Tomáš Vorel with the foreword by Ivo Chlupáč
    Záhlaví-jméno Čáp, Pavel, 1978- (Autor)
    Údaje o vydání1. ed.
    Vyd.údajePrague : Czech Geological Survey, 2003
    Fyz.popis40 s., 8 s. obr. příl. : il.
    ISBN80-7075-608-X
    Číslo nár. bibl.cnb001286527
    Edice Czech Geological Survey Special Papers
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Vacek, František, 1978- (Jiná role)
    Vorel, Tomáš, 1974- (Jiná role)
    Chlupáč, Ivo, 1931-2002 (Autor úvodu atd.)
    Předmět.heslausazené horniny
    Předmět.hesla devon * silur * Barrandien (Česko)
    Forma, žánr studie
    MDT 551.3 , 551.7
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.KNIHY
    Microfacies analysis of Silurian and Devonian type sections (Barrandian, Czech Republic)
    Podrobná sedimentologická studie důležitých silurských a devonských hraničních profilů v Barrandienu. Tato mikrofaciální analýza a rekonstrukce sedimentačních a diagenetických podmínek vhodně doplňuje světově proslulé stratigrafické a paleontologické výzkumy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.