Počet záznamů: 1
Hrdlička, Josef, 1972- - Autor
Vyd. 1. - České Budějovice : Historický ústav Jihočeské univerzity, 2000 - 337 s. : faksim. ; 23 cm
ISBN 80-7040-462-0
Monographia historica ;
16.-17. století
dvorská kultura gastronomie
studieSignatura C 300.299 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Hodovní stůl a dvorská společnost : strava na raně novověkých aristokratických dvorech v českých zemích (1550-1650) / Josef Hrdlička Záhlaví-jméno Hrdlička, Josef, 1972- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje České Budějovice : Historický ústav Jihočeské univerzity, 2000 Fyz.popis 337 s. : faksim. ; 23 cm ISBN 80-7040-462-0 Číslo nár. bibl. cnb000992929 Edice Monographia historica Poznámky 400 výt.. Německé resumé Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík Předmět.hesla 16.-17. století * dvorská kultura - Česko - 16.-17. století * gastronomie - Česko - 16.-17. století Forma, žánr studie Konspekt 94(430/439) - Dějiny zemí střední Evropy MDT 641/642 , 930.85 , (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Publikace se zabývá kuchyní a způsobem stolování šlechty v českých zemích v 16. a 17. stol. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1