Počet záznamů: 1
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem
SYS m0047011 LBL 02454nam-a2200709-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20210707155339.1 007 ta 008 040503s2003----xr-----e-d----000-0-cze-- 015 $a cnb001300216 020 $a 80-7335-036-X $q (váz.) 035 $a (OCoLC)56862674 040 $a ABA001 $b cze 041 0-
$a cze $a eng $a ger 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 072 -7
$a 81 $x Lingvistika. Jazyky $2 Konspekt $9 11 080 $a 81'374.8-022.218 $2 MRF 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a 640.4 $2 MRF 080 $a 81'373.46 $2 MRF 080 $a (038)81 $2 MRF 100 1-
$a Křivánek, Mirko $4 aut 245 10
$a Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem / $c Mirko Křivánek 250 $a Vyd. 1. 260 $a Praha : $b Leda, $c 2004 300 $a 366 s. ; $c 22 cm 520 3-
$a Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování. Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788073350369 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a pohostinství $7 ph115776 $2 czenas 650 07
$a oborová terminologie $7 ph138998 $2 czenas 650 07
$a gastronomie $7 ph120473 $2 czenas 650 07
$a kuchařství $7 ph115027 $2 czenas 655 -7
$a vícejazyčné překladové slovníky $7 fd133852 $2 czenas 655 -7
$a terminologické slovníky $7 fd202538 $2 czenas 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1