Počet záznamů: 1  

Lovecká kuchařka, aneb, Zvěřina a ryby nejen na talíři


  1.  Janalík, František, 1938-2007 - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Plot, 2003 - 151 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-86523-22-5
      Winter-Neprakta, Jiří, - Ilustrátor   Marhold, Jiří, - Autor
     zvěřinová jídla  rybí jídla
     kuchařské recepty
    Lovecká kuchařka, aneb, Zvěřina a ryby nejen na talíři
    Údaje o názvuLovecká kuchařka, aneb, Zvěřina a ryby nejen na talíři / František Janalík a Jiří Marhold ; [ilustrace Jiří Winter-Neprakta]
    Další variantní názvyZvěřina a ryby nejen na talíři
    Záhlaví-jméno Janalík, František, 1938-2007 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Plot, 2003
    Fyz.popis151 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-86523-22-5
    Číslo nár. bibl.cnb001286848
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Dal.odpovědnost Winter-Neprakta, Jiří, 1924-2011 (Ilustrátor)
    Marhold, Jiří, 1932- (Autor)
    Předmět.hesla zvěřinová jídla * rybí jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.55 , 641.55:637.56 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Lovecká kuchařka, aneb, Zvěřina a ryby nejen na talíři
    V úvodu knihy autor zařadil pár potřebných rad, které i laikovi prozradí, jak správně upravovat a ošetřovat zvěřinu, do jakých mořidel maso nakládat, či jaká koření je dobré používat při zpracovávání tohoto druhu masa. Následné recepty jsou rozděleny do kapitol podle druhu zvěře - srstnatá zvěř, pernatá zvěř a ryby. Publikace obsahuje osvědčené recepty, které umožňují připravit jídla ze zcela dostupných zdrojů. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.