Počet záznamů: 1
SYS 1098370 LBL 00000nam-a22^^^^^3i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240529221531.1 007 ta 008 211118s2021----xr-a---e-f----001-0-cze-d 015 $a cnb003374929 020 $a 978-80-271-3152-5 $q (brožováno) 035 $a (OCoLC)1296109257 040 $a CBA001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h eng 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 641.55 $2 MRF 080 $a 663/664.098 $2 MRF 080 $a 66.098:577.15 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 100 1-
$a Davis, Holly $7 xx0266938 $4 aut 240 10
$a Ferment, a guide to the ancient art of culturing foods. $l Česky 245 10
$a Fermentace / $c Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi 250 $a První vydání 264 -1
$a Praha : $b Grada, $c 2021 300 $a 271 stran : $b barevné ilustrace ; $c 25 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 336 $a statický obraz $b sti $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Obsahuje rejstřík 500 $a Přeloženo z angličtiny 520 3-
$a Průvodce fermentačními technikami a zároveň sbírka rozmanitých receptů mezinárodní kuchyně, v nichž se využívají fermentované potraviny nejrůznějšího druhu.Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zkušenosti nabyté během více než 40 let výuky fermentačních technik po celém světě. Díky jejímu laskavému a svědomitému vedení si jistě doma najdete místo na jeden či více fermentovaných výrobků, které rozezpívají vaše srdce i žaludek. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788027131525 $2 Městská knihovna v Praze 650 07
$a fermentace $7 ph135618 $2 czenas 650 07
$a fermentované potraviny $7 ph861144 $2 czenas 650 07
$a jídla $7 ph114847 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 700 1-
$a Podzimek, Jan, $d 1984- $7 xx0157864 $4 trl 700 1-
$a Podzimková, Dina, $d 1979- $7 xx0165431 $4 trl 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1