Počet záznamů: 1  

Domácí špajzka

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Procházková, Kamila - Autor
    1. vydání - 307 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN 978-80-264-2698-1
     konzervování potravin
     příručky
    SignaturaC 390.805
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Domácí špajzka
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 11.09.2024)C 390.805   

    Title statementDomácí špajzka / Kamila Procházková
    Portion of titleSto receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek
    Main entry-name Procházková, Kamila (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationBrno : CPress, 2019
    Phys.des.307 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN978-80-264-2698-1 Kč 399.00
    National bibl. num.cnb003148701
    NoteObálkový podnázev: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek
    Subj. Headings konzervování potravin
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.4 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Document kindBOOKS
    Unifikovaný název Yagate kimi ni naru. Česky
    Údaje o názvuJednou rozkvetu i já. 5 / Nio Nakatani ; překlad: Lucie Uhlířová, Pavlína Paraiová
    Záhlaví-jméno Nakatani, Nio, 1987- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelV Praze : Crew : Animefest, 2024
    Fyz.popis178 stran : ilustrace ; 19 cm
    ISBN978-80-7679-552-5
    Edice Crew manga
    Poznámky"Scénář a kresba: Nio Nakatani"--Tiráž. Přeloženo z japonštiny?. Tištěno zprava doleva ve stylu manga
    OriginálBloom into you
    Dal.odpovědnost Uhlířová, Lucie (Překladatel)
    Paraiová, Pavlína (Překladatel)
    Z cyklu Jednou rozkvetu i já. 5
    Forma, žánr manga * romantické komiksy * publikace pro mládež
    Konspekt741.52 - Komiksy. Komiksové adaptace
    821-93 - Literatura pro děti a mládež (beletrie)
    Domácí špajzka
    Návody na zpracování ovoce a zeleniny, hub, ořechů, bylin ap. Mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení. Recepty na přípravu kompotů, džemů, sirupů, čajů ad. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.