Počet záznamů: 1  

Die Kaltekonservierung unserer tierischen Lebensmittel

  1. kniha

    kniha


     Dräger, Hans, 1903- - Autor
    Leipzig : Fachbuchverlag, 1955 - 272 s : il.
     potraviny živočišného původu  maso  mléčné výrobky  vejce  chlazení
     příručky
    SignaturaC 23.679
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 23.679   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuDie Kaltekonservierung unserer tierischen Lebensmittel / von Hans Dräger
    Záhlaví-jméno Dräger, Hans, 1903- (Autor)
    Vyd.údajeLeipzig : Fachbuchverlag, 1955
    Fyz.popis272 s : il.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla potraviny živočišného původu * maso * mléčné výrobky * vejce * chlazení
    Forma, žánr příručky
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 613.286 , 637.4 , 637.1/.3 , 62-71 , 697.971 , 637.5 , 613.28 , 664:637 , (035)
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.