Počet záznamů: 1
Die Kaltekonservierung unserer tierischen Lebensmittel
kniha
Dräger, Hans, 1903- - Autor
Leipzig : Fachbuchverlag, 1955 - 272 s : il.
potraviny živočišného původu maso mléčné výrobky vejce chlazení
příručkySignatura C 23.679 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Die Kaltekonservierung unserer tierischen Lebensmittel / von Hans Dräger Záhlaví-jméno Dräger, Hans, 1903- (Autor) Vyd.údaje Leipzig : Fachbuchverlag, 1955 Fyz.popis 272 s : il. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla potraviny živočišného původu * maso * mléčné výrobky * vejce * chlazení Forma, žánr příručky Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 613.286 , 637.4 , 637.1/.3 , 62-71 , 697.971 , 637.5 , 613.28 , 664:637 , (035) Země vyd. Německo Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1