Počet záznamů: 1  

Novoje v technologii konservirovanija ovoščej i plodov

  1. kniha

    kniha


     Heiss, Rudolf - Autor
    Moskva : Piščepromizdat, 1957 - 246 s. : il.
     konzervování ovoce  konzervování zeleniny  konzervování potravin
     příručky
    SignaturaC 30.198
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 30.198   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuNovoje v technologii konservirovanija ovoščej i plodov / R. CHEJS
    Záhlaví-jméno Heiss, Rudolf (Autor)
    Vyd.údajeMoskva : Piščepromizdat, 1957
    Fyz.popis246 s. : il.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    OriginálFortschritte in der Technologie des Konservierens von Gemüse und Obst
    Předmět.hesla konzervování ovoce * konzervování zeleniny * konzervování potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 664.8/.9 , 664.83/.84 , 664.85 , 641.4:634.1/.8 , (035) , 664.8
    Země vyd.Rusko
    Jazyk dok.ruština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.