Počet záznamů: 1  

Technologie vaření a dietního vaření

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Gjuričová, Jiřina, 1908- - Autor
    1. vyd. - Praha : SZdN, 1966 - 340 s., [8] s. příl. : il. ; 8°
      Nováková, Milada - Autor
     vaření  dietní jídla  technologie
     učebnice středních škol
    SignaturaC 57.422
    Umístění
    Technologie vaření a dietního vaření
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 57.422   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementTechnologie vaření a dietního vaření : pomocná kniha pro střední zdravotnické školy, obor dietních sester / Jiřina Gjuričová, Milada Nováková
    Main entry-name Gjuričová, Jiřina, 1908- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SZdN, 1966 (KNT 1)
    Phys.des.340 s., [8] s. příl. : il. ; 8°
    National bibl. num.cnb000490148
    NoteVazba: Miloslav Fulín. 3000 výt.. Názvové rejstříky
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a věcný rejstřík
    Another responsib. Nováková, Milada (Author)
    Subj. Headings vaření * dietní jídla * technologie
    Form, Genre učebnice středních škol
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 001.126-029:6 , 641.563 , 641.524.2 , (075.3)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Technologie vaření a dietního vaření
    Zabývá se technologickými postupy při přípravě pokrmů, zpracováním potravin, léčebnou výživou a prací dietní sestry. Zdroj anotace: NK ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.