Počet záznamů: 1
Technologie vaření a dietního vaření
Gjuričová, Jiřina, 1908- - Autor
1. vyd. - Praha : SZdN, 1966 - 340 s., [8] s. příl. : il. ; 8°
Nováková, Milada - Autor
vaření dietní jídla technologie
učebnice středních školSignatura C 57.422 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Technologie vaření a dietního vaření : pomocná kniha pro střední zdravotnické školy, obor dietních sester / Jiřina Gjuričová, Milada Nováková Main entry-name Gjuričová, Jiřina, 1908- (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : SZdN, 1966 (KNT 1) Phys.des. 340 s., [8] s. příl. : il. ; 8° National bibl. num. cnb000490148 Note Vazba: Miloslav Fulín. 3000 výt.. Názvové rejstříky Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a věcný rejstřík Another responsib. Nováková, Milada (Author)
Subj. Headings vaření * dietní jídla * technologie Form, Genre učebnice středních škol Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 001.126-029:6 , 641.563 , 641.524.2 , (075.3) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Zabývá se technologickými postupy při přípravě pokrmů, zpracováním potravin, léčebnou výživou a prací dietní sestry. Zdroj anotace: NK ČRNačítání…
Počet záznamů: 1