Počet záznamů: 1
Nože v kuchyni
SYS 0547373 LBL 01613nam-a2200481-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20230510080531.9 007 ta 008 141106s2014----xr-a---e-f----001-0-cze-- 015 $a cnb002637121 020 $a 978-80-253-2241-3 (brož.) 035 $a (OCoLC)897870888 040 $a OLA001 $b cze 041 1-
$a cze $h eng 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a 641.55 $2 MRF 080 $a 641.512 $2 MRF 080 $a 672.712/.713 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 080 $a (084.11) $2 MRF 245 00
$a Nože v kuchyni : $b jak krájet, filetovat a vykosťovat jako profesionál! / $c Marcus Wareing ... [et al. ; z anglického originálu ... přeložila Lucie Schürerová]] 246 30
$a Jak krájet, filetovat a vykosťovat jako profesionál! 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b Fragment, $c 2014 300 $a 224 s. : $b barev. il. ; $c 19 cm 500 $a Terminologický slovník 500 $a Obsahuje rejstřík 520 3-
$a Obdivujete profesionály v kuchařských show a to, jak skvěle umí zacházet s nožem? Není to tak složité, jak to na první pohled vypadá. S touto knihou se i z vás stane přeborník v krájení! jak filetovat a vykosťovat různé druhy masa a ryb jak rychle, úhledně a správně krájet jak loupat a zdobit ovoce a zeleninu druhy nožů a na co je používat jak o nože správně pečovatVšechny postupy jsou nafoceny a přehledně popsány krok za krokem. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788025322413 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a kuchařství $7 ph115027 $2 czenas 650 07
$a příprava jídel $7 ph634637 $2 czenas 650 07
$a krájení $7 ph849325 $2 czenas 650 07
$a nože $7 ph115469 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 655 -7
$a obrazové publikace $7 fd132947 $2 czenas 700 1-
$a Wareing, Marcus, $d 1970- $7 ola2014846717 $4 aut 765 0-
$t Knife skills $9 Česky 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1