Počet záznamů: 1
Food & beverage management
SYS 0123163 LBL 01772nam-a2200469-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20231228105329.2 007 ta 008 080219s2007----xr-a---e-p----000-0-cze-- 015 $a cnb001792178 020 $a 978-80-86578-74-3 $q (brož.) 035 $a (OCoLC)320200255 040 $a OLA001 $b cze 072 -7
$a 640.4 $x Hotelnictví. Stravování $2 Konspekt $9 19 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt $9 22 080 $a 640.4/.5 $2 MRF 080 $a 005 $2 MRF 080 $a (075.8) $2 MRF 100 1-
$a Zimáková, Blanka, $d 1956- $7 mzk2005271944 $4 aut 245 10
$a Food & beverage management / $c Blanka Zimáková 246 3-
$a Food and beverage management 250 $a Vyd. 2. [i.e. vyd. 3.?] 260 $a Praha: $b Vysoká škola hotelová v Praze 8, $c 2007 300 $a 146 s. : $b il. ; $c 30 cm 500 $a Český text 500 $a S největší pravděpodobností jde o 3. vyd. (2. vyd. v r. 2006) 500 $a Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví 500 $a 500 výt. 504 $a Obsahuje bibliografii 520 3-
$a Cílem předmětu je seznámit studenty s organizací a zabezpečením stravovacích služeb v provozovnách společného stravování, s jednotlivými středisky poskytujícími gastronomické služby, jejich vybavením a nabídkou sortimentu $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788086578743 $2 Web obalkyknih.cz 521 8-
$a Určeno pro bakalářské studium na VŠH v Praze 8 650 07
$a společné stravování $7 ph125934 $2 czenas 650 07
$a stravovací zařízení $7 ph126132 $2 czenas 650 07
$a management $7 ph115217 $2 czenas 655 -7
$a učebnice vysokých škol $7 fd133772 $2 czenas 710 2-
$a Vysoká škola hotelová v Praze. $b Katedra hotelnictví $7 ko2003192667 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1