Počet záznamů: 1  

Neuntägige Andacht, Zu Ehren Des großen Wundermanns und Stifters des regulirten Ordens der frommen Schulen H. Josephus Calasantius, Bey schweren Bedrängniß und Krankheiten Mit Sonderlichen Trost zu verrichten: Samt den Tagzeiten, Und anderen Gebethern zu diesem Heiligen

  1. Neuntägige Andacht, Zu Ehren Des großen Wundermanns und Stifters des regulirten Ordens der frommen Schulen H. Josephus Calasantius, Bey schweren Bedrängniß und Krankheiten Mit Sonderlichen Trost zu verrichten: Samt den Tagzeiten, Und anderen Gebethern zu diesem Heiligen

    kniha


    Nicolsburg : gedruckt bey Anna Francisca Neumannin, durch Johann Michael Diller, Faktor, 1774 - 64 s. ; 8°
      Neumannová, Anna Františka, - Tiskař   Diller, Jan, - Tiskař
     José de Calasanz, svatý, 1557-1648
    SignaturaSE 2281
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSE 2281   

    Údaje o názvuNeuntägige Andacht, Zu Ehren Des großen Wundermanns und Stifters des regulirten Ordens der frommen Schulen H. Josephus Calasantius, Bey schweren Bedrängniß und Krankheiten Mit Sonderlichen Trost zu verrichten: Samt den Tagzeiten, Und anderen Gebethern zu diesem Heiligen
    Vyd.údajeNicolsburg : gedruckt bey Anna Francisca Neumannin, durch Johann Michael Diller, Faktor, 1774
    Fyz.popis64 s. ; 8°
    PoznámkyVlysy, viněty, ozd. linka
    CitacePumprla, 129
    Poznámky k popisovanému exemplářiStará sign.: B I. ? 45 (sign. piaristického gymnázia)
    Pozn.o vazběVazba kožená
    Dal.odpovědnost Neumannová, Anna Františka, -asi 1780 (Tiskař)
    Diller, Jan, činný 1772-1774 (Tiskař)
    Předmět.hesla José de Calasanz, svatý, 1557-1648
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.němčina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100010305
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.