Počet záznamů: 1  

Solení masa

  1. kniha

    kniha


     Blanka, Richard - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1967 - 124 s. ; 8°
    Knižnice potravináře Řada potravinářské literatury
      Klíma, Drahoslav - Jiná role
     maso  konzervování masa
     příručky
    SignaturaC 60.164
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 60.164   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementSolení masa : / [Autoři:] Richard Blanka, Drahoslav Klíma
    Main entry-name Blanka, Richard (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1967
    Phys.des.124 s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000444076
    Edition Knižnice potravináře
    Řada potravinářské literatury
    Note1200 výt. - Přehl. lit. - S fot. tb. a grafy v textu. - Obálka: Ignác Janík
    Another responsib. Klíma, Drahoslav (Other)
    Subj. Headings maso * konzervování masa
    Form, Genre příručky
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.5.033 , 664.91 , 641.4:637.5 , 637.5 , 664.8/.9
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.