Počet záznamů: 1  

Obecná chemická technologie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hampl, Bohuš, 1899-1975 - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 - 454 s.
    SignaturaC 35.945/3
    Umístění
    Obecná chemická technologie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 35.945/3   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 35.945/3 v1   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 35.945/3 v2   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementObecná chemická technologie. III, Přehled potravinářského a kvasného průmyslu
    Main entry-name Hampl, Bohuš, 1899-1975 (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962
    Phys.des.454 s.
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Obecná chemická technologie
    Potravinářský průmysl přešel po osvobození od řemesla k vědecky řízené velkovýrobě. Na její úkoly připravuje, u nás poprvé, tato učebnice. Zabývá se enzymy, vitamíny, mikrobiologií, konzervací potravin, kvasným průmyslem, průmyslem sacharidů, technologií ovoce a zeleniny, mléka, tuků i masa. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.