Počet záznamů: 1  

Konzervace a ukládání potravin v domácnosti


  1.  Půhoný, Karel - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1976 - 263 s.
     konzervování potravin  maso  ovoce  sušení  zelenina
     příručky
    SignaturaC 203.813
    Umístění
    Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 203.813   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 203.813 v2   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuKonzervace a ukládání potravin v domácnosti
    Záhlaví-jméno Půhoný, Karel (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1976
    Fyz.popis263 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000458761
    Předmět.hesla konzervování potravin * maso * ovoce * sušení * zelenina
    Forma, žánr příručky
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 641/642 , 664.8/.9
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
    Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů, past a másel. Seznamuje také s přípravou ovocných polotovarů, zeleninových protlaků, kečupů, moštů, sirupů a vín, dále se sušením a zmrazováním ovoce, s konzervací hub, masa aj. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.