Počet záznamů: 1
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
Půhoný, Karel - Autor
Vyd. 1. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1976 - 263 s.
konzervování potravin maso ovoce sušení zelenina
příručkySignatura C 203.813 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Konzervace a ukládání potravin v domácnosti Záhlaví-jméno Půhoný, Karel (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1976 Fyz.popis 263 s. Číslo nár. bibl. cnb000458761 Předmět.hesla konzervování potravin * maso * ovoce * sušení * zelenina Forma, žánr příručky Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 641/642 , 664.8/.9 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů, past a másel. Seznamuje také s přípravou ovocných polotovarů, zeleninových protlaků, kečupů, moštů, sirupů a vín, dále se sušením a zmrazováním ovoce, s konzervací hub, masa aj. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1