Počet záznamů: 1
Jakost a zpracování ryb
SYS m0112232 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20231228103603.6 007 ta 008 050114s2004----xr------------------cze-- 015 $a cnb001490131 020 $a 80-7157-804-5 035 $a (OCoLC)85130635 040 $a OLA001 $b cze 072 -7
$a 637 $x Živočišné produkty $9 24 $2 Konspekt 080 $a 637.5.03 $2 MRF 080 $a 637.5 $2 MRF 080 $a 639.2/.3 $2 MRF 100 1-
$a Ingr, Ivo, $d 1936-2016 $7 jn20000401163 $4 aut 245 10
$a Jakost a zpracování ryb / $c Ivo Ingr 250 $a Vyd. 1. 260 $a V Brně : $b Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, $c 2004 300 $a 102 s. : $b il. ; $c 30 cm 500 $a Určeno pro posluchače AF 504 $a Obsahuje bibliografii 550 $a Vydavatel: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně 650 -7
$a jakost $7 ph210493 $2 czenas 650 -7
$a ryby $7 ph116093 $2 czenas 650 -7
$a zpracování masa $7 ph127676 $2 czenas 655 -7
$a učebnice vysokých škol $7 fd133772 $2 czenas 710 2-
$a Mendelova zemědělská a lesnická univerzita $7 kn20010711257 $4 pbl 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1