Počet záznamů: 1  

Jakost a zpracování ryb

  1. SYSm0112232
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231228103603.6
    007
      
    ta
    008
      
    050114s2004----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb001490131
    020
      
    $a 80-7157-804-5
    035
      
    $a (OCoLC)85130635
    040
      
    $a OLA001 $b cze
    072
    -7
    $a 637 $x Živočišné produkty $9 24 $2 Konspekt
    080
      
    $a 637.5.03 $2 MRF
    080
      
    $a 637.5 $2 MRF
    080
      
    $a 639.2/.3 $2 MRF
    100
    1-
    $a Ingr, Ivo, $d 1936-2016 $7 jn20000401163 $4 aut
    245
    10
    $a Jakost a zpracování ryb / $c Ivo Ingr
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a V Brně : $b Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, $c 2004
    300
      
    $a 102 s. : $b il. ; $c 30 cm
    500
      
    $a Určeno pro posluchače AF
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    550
      
    $a Vydavatel: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
    650
    -7
    $a jakost $7 ph210493 $2 czenas
    650
    -7
    $a ryby $7 ph116093 $2 czenas
    650
    -7
    $a zpracování masa $7 ph127676 $2 czenas
    655
    -7
    $a učebnice vysokých škol $7 fd133772 $2 czenas
    710
    2-
    $a Mendelova zemědělská a lesnická univerzita $7 kn20010711257 $4 pbl
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.