Počet záznamů: 1  

Čeština na dlani

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Bauer, Alois, 1954- - Autor
    2. vyd. - Olomouc : Rubico, 2005 - 416 s. : il., portréty, faksim. ; 23 cm
    ISBN 80-7346-042-4
     česká literatura  čeština  osobnosti  spisovatelé  světová literatura
     přehledy
    SignaturaC 322.571
    Umístění 811.162.3 - Čeština
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 322.571 SV   

    Údaje o názvuČeština na dlani : přehled světové a české literatury : český jazyk / [Alois Bauer]
    Záhlaví-jméno Bauer, Alois, 1954- (Autor)
    Údaje o vydání2. vyd.
    Vyd.údajeOlomouc : Rubico, 2005
    Fyz.popis416 s. : il., portréty, faksim. ; 23 cm
    ISBN80-7346-042-4
    Číslo nár. bibl.cnb001568036
    PoznámkyTerminologické slovníky
    Předmět.hesla česká literatura * čeština * osobnosti * spisovatelé * světová literatura
    Forma, žánr přehledy
    Konspekt821.09 - Literatura v různých jazycích (o ní)
    811.162.3 - Čeština
    MDT 811.162.3 , 821 , 821.162.3
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru811.162.3 - Čeština
    Druh dok.KNIHY
    Kniha, která dosud na našem trhu chyběla, shrnuje všechny základní poznatky ke studiu na střední škole. Část literární obsahuje informace z dějin literatury od nejstarších dob až do současnosti, vedle faktografie uvádí i ukázky z nejznámějších literárních děl, přináší i poznatky literární teorie. V části jazykové jsou zahrnuty všechny jazykové plány: hláskosloví, tvarosloví, skladba, slovotvorba, pravopisné zásady i stylistika, přináší základní znalosti z vývoje slovanských jazyků a především češtiny. Texty jsou doplněné 330 ilustracemi s portréty spisovatelů, výtvarnými doprovody ke knihám, ukázkami původních vydání a dobových reálií, novin a časopisů i fotografiemi z filmových zpracování literárních děl. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.