Počet záznamů: 1  

Pohostinství a gastronomie 1

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Brandes, Frank, 1968- - Author
    1. vydání - 180 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
    ISBN 978-80-7563-773-4
      Harten, Heike - Author   Krödel, Conrad, - Author   Voll, Marco - Author   Wolffgang, Thomas - Author   Braná, Marie - Translator   Maliňáková, Marie, - Translator   Kadlecová, Kateřina - Translator   Běloušková Zemanová, Eliška, - Translator
     výživa člověka  potraviny  gastronomie
     učebnice středních škol
    Call numberB 62.672
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Pohostinství a gastronomie 1
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 62.672   

    Uniform title Junge Koch/Die junge Köchin. Česky
    Title statementPohostinství a gastronomie 1 : učebnice pro SOŠ a SOU : v souladu s RVP SOV. Potraviny / autorky a autoři: Frank Brandes, Heike Harten, Conrad Krödel, Marco Voll, Thomas Wolffgang ; překlad: Marie Braná, Marie Maliňáková, Kateřina Kadlecová, Eliška Zemanová
    Portion of titlePotraviny
    Cover TitlePohostinství & gastronomie 1
    Main entry-name Brandes, Frank, 1968- (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationPraha : Taktik, 2024
    Phys.des.180 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
    ISBN978-80-7563-773-4
    National bibl. num.cnb003664553
    NotePřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Harten, Heike (Author)
    Krödel, Conrad, 1978- (Author)
    Voll, Marco (Author)
    Wolffgang, Thomas (Author)
    Braná, Marie (Translator)
    Maliňáková, Marie, 1972- (Translator)
    Kadlecová, Kateřina (Translator)
    Běloušková Zemanová, Eliška, 1994- (Translator)
    Subj. Headings výživa člověka * potraviny * gastronomie
    Form, Genre učebnice středních škol
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 641/642 , 613.2 , 613.26/.29 , 663/664 , (075.3)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Pohostinství a gastronomie 1
    Učebnice pro střední školy věnovaná aktuálním poznatkům v oboru pohostinství. Učební text pokrývá témata výživy člověka a potravin. Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.