Počet záznamů: 1
Pohostinství a gastronomie 1
Brandes, Frank, 1968- - Author
1. vydání - 180 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
ISBN 978-80-7563-773-4
Harten, Heike - Author Krödel, Conrad, - Author Voll, Marco - Author Wolffgang, Thomas - Author Braná, Marie - Translator Maliňáková, Marie, - Translator Kadlecová, Kateřina - Translator Běloušková Zemanová, Eliška, - Translator
výživa člověka potraviny gastronomie
učebnice středních školCall number B 62.672 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Uniform title Junge Koch/Die junge Köchin. Česky Title statement Pohostinství a gastronomie 1 : učebnice pro SOŠ a SOU : v souladu s RVP SOV. Potraviny / autorky a autoři: Frank Brandes, Heike Harten, Conrad Krödel, Marco Voll, Thomas Wolffgang ; překlad: Marie Braná, Marie Maliňáková, Kateřina Kadlecová, Eliška Zemanová Portion of title Potraviny Cover Title Pohostinství & gastronomie 1 Main entry-name Brandes, Frank, 1968- (Author) Edition statement 1. vydání Publication Praha : Taktik, 2024 Phys.des. 180 stran : barevné ilustrace ; 30 cm ISBN 978-80-7563-773-4 National bibl. num. cnb003664553 Note Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Another responsib. Harten, Heike (Author)
Krödel, Conrad, 1978- (Author)
Voll, Marco (Author)
Wolffgang, Thomas (Author)
Braná, Marie (Translator)
Maliňáková, Marie, 1972- (Translator)
Kadlecová, Kateřina (Translator)
Běloušková Zemanová, Eliška, 1994- (Translator)
Subj. Headings výživa člověka * potraviny * gastronomie Form, Genre učebnice středních škol Conspect 613 - Hygiena. Lidské zdraví 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 641/642 , 613.2 , 613.26/.29 , 663/664 , (075.3) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Document kind BOOKS Učebnice pro střední školy věnovaná aktuálním poznatkům v oboru pohostinství. Učební text pokrývá témata výživy člověka a potravin. Zdroj anotace: Národní knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1