Počet záznamů: 1  

Pomazánky a dipy

  1. SYS1233216
    LBL
      
    01472nam-a2200445-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230816072956.2
    007
      
    ta
    008
      
    230510s2023----xr-a---e------001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003522604
    020
      
    $a 978-80-7541-342-0 $q (brožováno) : $c Kč 199.00
    035
      
    $a (OCoLC)1389729841
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h ger
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.84 $2 MRF
    080
      
    $a 641.887 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Seifried, Marco $7 mzk20231190247 $4 aut
    240
    10
    $a 1 Brot - 50 Aufstriche. $l Česky
    245
    10
    $a Pomazánky a dipy / $c Marco Seifried ; fotografie: Klaus Arras, Coco Lang
    250
      
    $a České vydání první
    264
    -1
    $a Praha : $b Jan Vašut s.r.o., $c 2023
    300
      
    $a 62 stran : $b barevné ilustrace ; $c 20 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Jak na to
    500
      
    $a Z němčiny přeložila Alice Kavinová
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a Recepty na přípravu masových, vegetariánských i sladkých pomazánek. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788075413420 $2 NKP
    650
    07
    $a pomazánky $7 ph115814 $2 czenas
    650
    07
    $a dipy $7 ph999574 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    700
    1-
    $a Arras, Klaus $7 xx0098300 $4 pht
    700
    1-
    $a Lang, Coco, $d 1974- $7 xx0129557 $4 pht
    700
    1-
    $a Kavinová, Alice $7 xx0041141 $4 trl
    830
    -0
    $a Jak na to (Jan Vašut)
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.