Počet záznamů: 1  

Základy cukrovarnictví

  1. kniha

    kniha


     Drachovská-Šimanová, Miroslava, 1918-1961 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1955 - 241 s., 4 s. barev. obr. příl. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Bretschneider, Rudolf, - Autor úvodu atd.   Šandera, Karel, - Autor   Stehlík, Václav, - Autor
     cukrovarnictví
     učebnice vysokých škol
    SignaturaC 23.164/1
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 23.164/1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuZáklady cukrovarnictví. 1. Díl, Výroba cukru v poli / M. Drachovská-Šimanová, V. Stehlík, K. Šandera ; [předml. Rudolf Bretschneider]
    Část názvuVýroba cukru v poli
    Záhlaví-jméno Drachovská-Šimanová, Miroslava, 1918-1961 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1955 (Práce)
    Fyz.popis241 s., 4 s. barev. obr. příl. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000720592
    Edice Řada potravinářské literatury
    Poznámky1500 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 (Autor úvodu atd.)
    Šandera, Karel, 1903-1959 (Autor)
    Stehlík, Václav, 1891-1982 (Autor)
    Předmět.hesla cukrovarnictví
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 664.1 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.