Počet záznamů: 1  

Základy technológie mlieka a mliečnych výrobkov

  1. kniha

    kniha


     Červeň, Jozef - Autor
    1. vyd. - Bratislava : Slovenské vydavatel'stvo technickej literatúry, 1958 - 309 s. : il. ; 8°
    Edícia literatúry pre potravinársky priemysel
      Prekopp, Ivan - Autor
     mlékárenská technologie  výroba mléčných výrobků
    SignaturaC 38.895
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 38.895   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuZáklady technológie mlieka a mliečnych výrobkov / [Autori:] Jozef Červeň, Ivan Prekopp
    Záhlaví-jméno Červeň, Jozef (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeBratislava : Slovenské vydavatel'stvo technickej literatúry, 1958
    Fyz.popis309 s. : il. ; 8°
    Edice Edícia literatúry pre potravinársky priemysel
    Dal.odpovědnost Prekopp, Ivan (Autor)
    Předmět.hesla mlékárenská technologie * výroba mléčných výrobků
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.1/.3
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.slovenština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.