Počet záznamů: 1  

Technologie šampaňského

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Michlovský, Miloš, 1953- - Autor
    Vydání první - 295 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 25 cm
    ISBN 978-80-905319-7-0
     šampaňské víno  šumivá vína  výroba alkoholických nápojů
     monografie
    SignaturaC 368.417
    Umístění 663.2 - Vinařství
    Technologie šampaňského
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 368.417   

    Title statementTechnologie šampaňského / Miloš Michlovský
    Main entry-name Michlovský, Miloš, 1953- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationRakvice : Vinselekt Michlovský, 2016
    Phys.des.295 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 25 cm
    ISBN978-80-905319-7-0
    National bibl. num.cnb002803732
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Subj. Headings šampaňské víno * šumivá vína * výroba alkoholických nápojů
    Form, Genre monografie
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 663.223 , 663.52 , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru663.2 - Vinařství
    Document kindBOOKS
    Technologie šampaňského
    Ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií, organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, kompletním zpracováním vína a podává informace pro spotřebitele. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.